Actes de Nadal a Veciana.

Diumenge, 4 de desembre de 2016

Les festes de Nadal ja s’acosten i per aquest motiu l’Ajuntament de Veciana ha organitzat diversos actes per viure-les de la forma més festiva, solidària i tradicional.

La primera activitat serà una cantada a càrrec del grup amateur Gospel Meeting que tindrà lloc a l’església de Santa Maria de Segur el proper diumenge dia 11 de desembre a les 18 hores. La recaptació que s’obtingui amb l’entrada a l’acte es destinarà a la Marató de TV3 dedicada, enguany, a l’investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Una setmana més tard, el diumenge 18 de desembre, el magnífic Cor Trinvant oferirà un concert en el marc incomparable de l’església romànica de Sant Pere del Vim. L’acte, que començarà a les 11:45 hores, finalitzarà amb el repartiment del típic caldo de Nadal a la sortida del temple.

El dia 24 arribarà el torn de la tradicional Missa del Gall a l’església de Santa Maria de Veciana. La missa, que començarà a les 10 de la nit, serà oficiada per mossèn Antoni Monclús i comptarà amb la participació de la Coral de Veciana que la clourà amb una cantada de nadales d’arreu del món.

El dia de Sant Esteve arribarà un dels moments més esperats per la mainada amb la visita del Patge Faruk que vindrà a recollir les seves cartes per entregar-les als Reis Mags d’Orient. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia al local social de Santa Maria del Camí i després de l’entrega dels premis del cinquè concurs de pessebres de Veciana. Tothom que vulgui participar al concurs cal que s’inscrigui trucant a l’Ajuntament abans del dia 16 de desembre.

Ja dins l’any nou, concretament el dia 5 de gener, ses majestats els Reigs Mags d’Orient recorreran pobles i masies per visitar xics i grans i portar-los regals, màgia i il·lusió.

L’Ajuntament de Veciana aprofita aquestes línies per desitjar unes bones festes a tothom.

Darrera actualització: 16.06.2017 | 11:52