Arriba la Pasqua i les Caramelles.

Dilluns, 10 d'abril de 2017 a les 00:00

El proper diumenge dia 16 d’abril es celebrarà la festivitat de Pasqua Florida i, com no podia ser de cap altra manera, el municipi de Veciana la viurà amb les tradicionals Caramelles.

Les cançons triades per aquest any han estat “Les Caramelles”, “Surt a sa finestra”, “Marieta cistellera”” i “Vals de Caramelles”. Pel que fa a les danses el grup dels petits oferiran els balls de “Segona esquerrana”, “Marieta posa el peu aquí” i “Ball de Sant Corneli” i el grup dels grans el “Galop de pastorets”.

Seguint la línia iniciada fa quatre anys les cantades i ballades es concentraran totes durant el diumenge al matí i, enguany, es faran a tres punts del municipi. El diumenge de Glòria començarà a les 11 del matí amb la missa a l’església de Sant Pere del Vim. L’acte, oficiat per mossèn Carles Riera, estarà acompanyat per les veus del grup de caramellaires. En sortir de l’ofici es cantarà i ballarà a la plaça de mossèn Esteve Prat del mateix nucli. A continuació el grup es desplaçarà cap al Casal dels Germans de la Salle i al nucli de Veciana on hi arribaran a ¾ d’una i 2/4 de dues de la tarda respectivament.

Darrera actualització: 16.06.2017 | 11:52