Actes de Nadal a Veciana

Divendres, 8 de desembre de 2017

L'Ajuntament de Veciana prepara els actes de les festes de Nadal.

Les festes de Nadal ja s'acosten i per aquest motiu l'Ajuntament de Veciana ha organitzat diversos actes per viure-les de la forma més festiva, solidària i tradicional.

La primera activitat serà una caminada popular des del Casal La Salle fins al Molí de la Roda el proper diumenge dia 10 de desembre. S'han organitzat dues rutes: una de llarga amb sortida a les 9:30 hores i amb un recorregut de 10 kms i una de curta amb sortida a les 10 hores i un recorregut de 5 Kms. Les dues rutes s¡enllaçaram amb l'activitat de "Anem a buscar el tió". Hi haurà xocolata desfeta per tothom i i la recaptació que s'obtingui es destinarà integrament a la Marató de TV3, enguany dedicada a l'investigació de les malalties infeccioses.

Una setmana més tard, el diumenge dia 17 de desembre, el magnífic Cor Trinvant oferirà un  Concert de Nadal amb barreja de nadales i poesia a l'església de Sant Pere del Vim. L'acte que començarà a les 11:45 hores finalitzarà amb el repartiment del típic "caldo de Nadal" a la sortida del temple.

Pel dijous dia 21 de desembre a les 11 hores s'ha organitzat una caminada popular pels infants del municipi i les seves famílies per pujar el pessebre a la Capella de Sant Gabriel, un lloc alt i emblemàtic del municipi. La trobada serà davant de l'ajuntament i cal portar l'esmorzar.

El dia 24 de desembre arribarà el torn de la tradicional Missa del Gall a l'església de Santa Maria de Veciana. La missa, que començarà a les 10 de la nit, serà oficiada per Mn. Antoni Monclús i comptarà amb la participació de la Coral de Veciana que la clourà amb una cantada de nadales d'arreu del món.

El dilluns dia 31 de desembre arribarà un dels moments més esperats per la mainada amb la visita del Patge Faruk que vindrà a recollir les seves cartes per entregar-les als Reis Mags d'Orient. L'acte tindrà lloc a les 12 del migdia a local social de Santa Maria del Camí. Una hora abans, al mateix lloc, hi haurà un caga tió popular.

Ja dins l'any nou, concretament el dia 5 de gener, ses majestats els Reis Mags d'Orient recorreran el municipi, per visitar xics i grans, portar-los regals i renovar un any més la seva il·lusió.

L'Ajuntament de Veciana aprofita aquestes línies per desitajr unes bones festes a tothom.

 

 

 

Darrera actualització: 8.12.2017 | 10:49