El Patge Faruk va recollir les cartes de la mainada de Veciana

Dilluns, 1 de gener de 2018

El Patge Faruk de visita al municipi.

El passat diumenge dia 31 de desembre el Patge Faruk va visitar Veciana per tal de recollir les cartes dels nens i nenes del municipi i entregar-les a ses majestats els Reis Mags d'Orient.

L'acte, que va tenir lloc al local social de Santa Maria del Camí, va estar precedit per un cagatió popular que va fer passar una bona estona a la mainada aplegada.

A les dotze del migdia l'emissari reial, acompanyat dels seus patges, va fer entrada al local dirigint unes paraules de salutació a les persones assistents. Després, durant una llarga estona, va estar conversant amb tots els nens i nenes que li feren entega de les seves cartes on hi havia recollits els obsequis sol·licitats.

L'Ajuntament de Veciana fa una valoració molt positiva de la recepció, que va aplegar un bon nombre de famílies, i encara la recta final dels actes de Nadal amb la cavalcada dels Reis d'Orient que visitaran les masies del municipi durant la tarda, vespre i nit del proper dia 5 de gener per renovar la il·lusió de xics i grans.

Darrera actualització: 17.01.2018 | 18:33