Arriba la Pasqua i les Caramelles

Dimecres, 28 de març de 2018 a les 00:00

El proper diumenge dia 1 d’abril es celebrarà la festivitat de Pasqua Florida i, com no podia ser de cap altra manera, el municipi de Veciana la viurà amb les tradicionals  Caramelles.

Les cançons triades per aquest any han estat “La Passada”, “La Cirereta”, “Corrandes” i “Tio Pep”. Pel que fa a les danses el grup dels petits oferiran els balls de “Les petites formiguetes”, “El ballet del rotlletó” i “L’indiot” i el grup dels grans la “Bolangera de Cardós”.

Seguint la línia iniciada fa cinc anys les cantades i ballades es concentraran totes durant el diumenge al matí i, enguany, es faran a tres punts del municipi. El diumenge de Glòria començarà a les 11 del matí amb la missa a l’església de Sant Pere del Vim. L’acte, oficiat per mossèn Carles Riera, estarà acompanyat per les veus del grup de caramellaires. En sortir de l’ofici es cantarà i ballarà a la plaça de mossèn Esteve Prat del mateix nucli. A continuació el grup es desplaçarà cap al Casal dels Germans de la Salle i al nucli de Veciana on hi arribaran a ¾ d’una i 2/4 de dues de la tarda respectivament.

 

 

Darrera actualització: 28.03.2018 | 19:44