Arriba la Pasqua i les Caramelles

Dilluns, 15 d’abril de 2019

El proper diumenge dia 21 d’abril es celebrarà la festivitat de Pasqua Florida i, com no podia ser de cap altra manera, el municipi de Veciana la viurà amb les tradicionals  Caramelles.

Les cançons triades per aquest any han estat “La primavera”, “Ton pare no té nas”, “Quina taula tant ben parada”, “Cucut Bromista”, “La presó de Lleida” i “Més Lluny”. Pel que fa a les danses el grup dels petits oferiran els balls de “Bon dia”, “El petit vailet” i “Ton pare ball el drac” i el grup dels grans la “Bolangera de Cardós”.

Les cantades i ballades es concentraran totes durant el diumenge al matí i es faran a tres punts del municipi. Així tenim que el diumenge de Glòria començarà a les 11 del matí amb la missa a l’església de Sant Pere del Vim. L’acte, oficiat per mossèn Carles Riera, estarà acompanyat per les veus del grup de caramellaires. En sortir de l’ofici es cantarà i ballarà a la plaça de mossèn Esteve Prat del mateix nucli. A continuació el grup es desplaçarà cap al Casal dels Germans de la Salle, a Segur, i al nucli de Veciana on hi arribaran a ¾ d’una i 2/4 de dues de la tarda respectivament.

Darrera actualització: 15.04.2019 | 12:28