Santa Maria de Veciana va vibrar amb els "Concerts a l'església".

Dimecres, 5 de juny de 2019

Els passats dies 1 i 2 de juny el temple romànic de Santa Maria va vibrar com mai amb la celebració de la cinquena edició del cicle “Concert a l’església” organitzat per l’Ajuntament de Veciana.

El dissabte 1 a la nit va ser el torn de Trio Héxié format per Oriol Carceller a la flauta travessera, Marta Carceller al violí i Adriana Alsina al violoncel. Aquesta formació, creada l’any 2017 amb afany de donar a conèixer composicions de diversos períodes de la història de la música, va encisar el públic assistent amb  d’un amè repertori que va anar des de Telemann, Bach i Haydn fins a Gardel, Cohen o Piovani, entre altres.

L’endemà, diumenge 2 de juny, la formació vocal Lotus Quartet va fer vibrar el temple amb un repertori de cançó catalana escrita als voltants del 1714 així com d’altres èpoques més recents, d’entre els quals van destacar La dama d’Aragó, L’Hereu Riera o L’Emigrant.

A la sortida d’ambdós concerts, organitzats per donar a conèixer el patrimoni romànic del municipi i omplir-lo de música, l’Ajuntament va obsequiar als presents amb un tast del producte estrella del municipi com és el conegut formatge de Veciana.

Darrera actualització: 5.06.2019 | 08:36