Veciana viurà tres dies de Festa Major

Dimecres, 21 d’agost de 2019

Els propers dies 23, 24 i 25 d'agost el nucli de Veciana s'engalanarà per viure la seva festa grossa en honor a la patrona del poble.

La comissió de festes ha confeccionat un programa de línia continuista i amb actes per a tots els gustos i edats. La festa començarà el divendres dia 23 d'agost, a 2/4 de 10 de la nit, amb la sardinada popular a la plaça de Ramon Servitje. El preu de la sardinada serà de 3 euros per persona. A continuació el grup Vada Retro Teatre, del barri de Gràcia de Barcelona, posarà en escena l'obra "Manual d'un garrepa" d'Albert Capel.

L'endemà dissabte es reprendran els actes a 2/4 de 10 de la nit amb el ball de revetlla a càrrec del grup Liberty, durant el qual s'obsequiarà als assistents amb entrepans de pa amb tomàquet i pernil.

El diumenge a les 12 del migdia es celebrarà la missa en honor a la patrona del poble. L'acte, que serà oficiat per mossèn Enric Garcia estarà acompanyat per les veus de la Coral de Veciana. A les 6 de la tarda, a la plaça Sant Miquel, començarà un taller infantil amb la companyia Tot Circ. Una hora més tard tindrà lloc el concert del grup La Guingueta qui clourà la festa grossa d'enguany amb les seves rumbes i havaneres.

La festa major de Veciana, que està organitzada per la comissió de festes, compta amb la col·laboració econòmica de l'Ajuntament de Veciana així com de diverses empreses de la zona.

Darrera actualització: 21.08.2019 | 13:39