Veciana va viure una intensa festa major

Dimarts, 21 d'agost de 2018 a les 00:00

El passat cap de setmana el nucli de Veciana va viure la seva festa major en honor a la patrona del poble.

Les activitats festives van començar el divendres a la nit amb la sardinada popular a la plaça de Ramon Servitje. A continuació el grup de teatre ACR de Fals va posar en escena, amb un gran nivell d’interpretació, l’obra “Dues dones que ballen” de Josep Maria Benet i Jornet.

L’endemà dissabte a la nit multitud de persones van omplir la mateixa plaça per gaudir del ball de revetlla a càrrec del grup Liberty. A la mitja part es van repartir  entrepans de pa amb tomàquet i pernil a tothom. Durant el ball l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va dirigir unes paraules d’agraïment a totes les persones que amb el seu esforç i treball fan possible que any rere any Veciana tingui una gran festa major.

L’endemà diumenge la diada festiva va començar a les 12 del migdia amb la missa solemne en honor a la patrona oficiada per mossèn Enric i acompanyada per les veus de la Coral de Veciana que va cloure l’acte litúrgic entonant els goigs de la Mare de Déu de Veciana. A la sortida hi hagué un aperitiu per a tots els assistents en el magnífic entorn de què disposa l’església des de que l’any 2015 l’Ajuntament hi realitzés importants obres de millora. A les sis de la tarda va arribar l’hora més esperada de xics i grans amb el taller de circ que va tenir lloc a la plaça de Sant Miquel. Una hora més tard el grup Vent Endins va encisar al gran públic congregat amb les seves rumbes, versions i temes propis del seu últim disc.

Amb aquest concert es va posar punt i final a la festa major d’enguany organitzada per la Comissió de Festes i la col·laboració de l’Ajuntament de Veciana i diverses empreses de la contrada.

 

Darrera actualització: 21.08.2018 | 10:10