Viscuda la tretzena caminada popular de Veciana

Diumenge, 7 d'octubre de 2018 a les 00:00

El passat diumenge dia 7 d’octubre, amb l’afany de fer esport i de conèixer un trosset més del municipi, es va celebrar la tretzena caminada popular de Veciana que va portar als participants fins al nucli vecianenc de Montfalcó el Gros.

A les 9 del matí el nombrós grup va sortir de la plaça de Sant Miquel en direcció al nucli de Montfalcó el Gros passant per trams del “camí vell” on el bosc ja comença a anunciar la tardor. Una vegada a Montfalcó, i després de gaudir de l’esmorzar preparat, el grup va donar un tomb pel petit llogarret nascut a redós del seu castell del qual només en queden les restes d’una torre circular. El circuit va continuar cap a la capella romànica de Sant Pere que estava oberta per la ocasió.

 Una vegada acabades les visites el grup va emprendre la tornada cap al nucli de Veciana passant pel camí de Cal Pons i enllaçant amb la carrerada de Sant Gabriel que els va portar directament al nucli de Veciana.

A l’arribada un dinar per a tots va cloure la jornada lúdica i esportiva organitzada per l’Ajuntament de Veciana amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 07.10.2018 | 16:49