Hemeroteca

Pàgina 2 de 21
 • 20 de juny de 2017 Realitzat amb èxit el taller vivencial "Hi ha pares i mares perfectes"
 • Benvinguda Laia 18 de juny de 2017 L'Ajuntament dóna la benvinguda a la vecianenca Laia Gimbert.
  En un municipi com el de Veciana, amb una població força reduïda, l'arribada d'infants sempre és motiu d'alegria compartida. És per aquest motiu, que des de l'any 2009, l'Ajuntament del municipi ve doanant la més sentida acollida als nounats que formaran el futur del poble. En aquesta línia el passat dimecres 14 de juny, l'alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va donar la benvinguda a la vecianenca Laia Gimbert Puig nascuda el dia 15 de maig i que viurà, juntament amb els seus pares i la seva germana Blanca, a la masia de Ca l'Andreu de Sant Pere del Vim.
 • Accident a l'autovia A2 8 de juny de 2017 Accident a l'autovia A2 en el seu pas per Santa Maria del Camí
  Avui dijous dia 8 de juny als voltants de les 10:30 hores s'ha produït un accident de circulació a l'A2 en el seu pas pel nucli vecianenc de Santa Maria del Camí. L'accident, un xoc entre dos camions que circulaven per la calçada en sentit Lleida, ha ocasionat que un dels dos vehicles s'hagi incendiat. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat en l'incendi, que ha obligat a tallar la circulació en sentit Lleida a l'alçada del quilòmetre 540. Una hora després ja s'ha reobert un carril, el que ha permès començar a reduir la retenció de fins a quatre quilòmetres que s'hi havia acumulat a la via.
 • Cor Exaudio d'Igualada 6 de juny de 2017 Trio Segarrenc i Cor Exaudio actuaran a Santa Maria de Veciana.
  El proper cap de setmana tindrà lloc la quarta edició del cicle “Concert a l’església” amb el qual el temple romànic de Santa Maria de Veciana s’omplirà de música, llum i color. Així serà com el dissabte dia 3 de juny, a les 22 hores, el  Trio Segarrenc , format pel pianista Isaac Fonoll, el violoncel·lista Jordi Morera i el flautista Isidor Rosich, oferirà un variat concert amb temes de música clàssica, catalana i bandes sonores, entre d’altres. L’endemà diumenge dia 4 de juny, a les 19 hores, el Cor Exaudio, sota la direcció d’Esteve Costa i el títol “Alça els ulls a la muntanya”, oferirà un recull de peces inspirades en aquest element natural d’entre les quals destaquen  Muntanyes del Canigó ,  L’Ametller  o  Muntanyes regalades. Amb aquests concerts, d’entrada gratuïta, l’Ajuntament de Veciana vol promocionar d’una forma cultural i atractiva l’interessant patrimoni que encara conserva el municipi.  
 • propi ens 6 de juny de 2017 Santa Maria de Veciana va vibrar amb els "Concerts a l'església"
  Els passats dies 3 i 4 de juny el temple romànic de Santa Maria de Veciana va vibrar de valent amb la celebració de la quarta edició del cicle "Concert a l'església" organitzat per l'Ajuntament de Veciana amb l'objectiu de donar a conéixer el patrimoni del municipi tot omplint-lo de música durant unes hores. Tal i com va comentar l'alcalde de Veciana, Jordi Servitje, gràcies a la rica història del municipi aquest compta actualment amb diversos elements patrimonials d'alt valor arquitectònic. Així es va referir a l'església romànica de Sant Pere del Vim, del segle XI, o a la mateixa Santa Maria de Veciana, del segle XII, la qual presenta actualment un estat immillorable després de diverses fases de restauració. És per tal de donar a conèixer aquests espais des d'una vessant més lúdica i cultural que l'Ajuntament organitza, cada primer cap de setmana de juny, dos concerts amb grups, estils i repertoris el màxim de variats possible per tal d'arribar al màxim públic possible. Així fou com el dissabte dia 3 a la nit el Trio Segarrenc , format pel pianista, Isaac Fonoll, el violoncel·lista Jordi Morera i el flautista Isidor Rosich, va encisar als presents amb temes tant coneguts com Nessun Dorma de Puccini, Por una cabeza de Gardel o l'Hallelujah de Leonard Cohen , entre d'altres. El diumenge dia 4 a la tarda les sublims veus del Cor Exaudio , sota la direcció d'Esteve Costa i el títol "Alça els ulls a la muntanya" va enamorar a una església plena de gom a gom amb un recull de peces inspirades en aquest element natural d'entre les quals destacaren Muntanyes del Canigó, L'Ametller o Muntanyes regalades. A la sortida d'ambdós concerts l'Ajuntament va obsequiar als presents amb un tast del producte estrella del muncipi com és el conegut formatge de Veciana.  
 • Del 3 al 4 de juny de 2017 (De 22.00 h a 20.00 h) CONCERT A L'ESGLÉSIA
  El proper cap de setmana tindrà lloc la quarta edició del cicle “Concert a l’església” amb el qual el temple romànic de Santa Maria de Veciana s’omplirà de música, llum i color. Així serà com el dissabte dia 3 de juny, a les 22 hores, el Trio Segarrenc , format pel pianista Isaac Fonoll, el violoncel·lista Jordi Morera i el flautista Isidor Rosich, oferirà un variat concert amb temes de música clàssica, catalana i bandes sonores, entre d’altres. L’endemà diumenge dia 4 de juny, a les 19 hores, el Cor Exaudio, sota la direcció d’Esteve Costa i el títol “Alça els ulls a la muntanya”, oferirà un recull de peces inspirades en aquest element natural d’entre les quals destaquen Muntanyes del Canigó , L’Ametller o Muntanyes regalades. Amb aquests concerts, d’entrada gratuïta, l’Ajuntament de Veciana vol promocionar d’una forma cultural i atractiva l’interessant patrimoni que encara conserva el municipi.
 • 29 de maig de 2017 Trio Segarrenc i Cor Exaudio actuaran a Santa Maria de Veciana.
 • 22 de maig de 2017 Veciana aposta per grups anoiencs en la quarta edició del “Concert a l’església”.
 • 15 de maig de 2017 Aquest diumenge Festa Major a Montfalcó el Gros
 • 9 de maig de 2017 Sant Pere del Vim viurà la seva festa major
 • 10 d'abril de 2017 Arriba la Pasqua i les Caramelles.
 • 3 d'abril de 2017 Aquest diumenge Festa de Rams a Sant Pere del Vim.
 • foto caramelles 2014 26 de març de 2017 Inici assaigs Caramelles
 • 20 de març de 2017 Veciana va viure, un any més, la festa de Sant Gabriel.
 • Església Santa Maria del Veciana 19 de març de 2017 Festa de Sant Gabriel
  Podeu veure el programa d'actes en la documentació adjunta
 • 13 de març de 2017 Veciana celebrarà aquest diumenge la festa de Sant Gabriel.
 • 7 de març de 2017 Inici assaig Caramelles
 • 7 de març de 2017 Inici assaig de Caramelles
 • 23 de febrer de 2017 Inauguració piscina municipal
 • Premi 22 de febrer de 2017 Veciana va viure la seva cinquena diada de la gent gran
  El passat diumenge 12 de febrer el municipi de Veciana va viure la seva cinquena diada de la gent gran amb un dinar de germanor viscut en el marc incomparable del Casal de La Salle, situat a prop del nucli de Segur.
Pàgina 2 de 21
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44