Veciana es prepara per viure un Nadal ple d’actes.

Dijous, 17 de desembre de 2009
El proper dia 24 de desembre la tradicional MISSA DEL GALL a l’església de Santa Maria de Veciana encetarà l’agenda de Nadal al nostre municipi.

L’acte que començarà a les 10 de la nit estarà acompanyat per un grup de veus dirigit per l’Ester Alonso i la Mireia Duran qui en acabar la missa farà una cantada de nadales d’arreu del món.

L’endemà dia 25 de desembre a les 10 del matí es celebrarà la MISSA DE NADAL a l’església de Sant Pere del Vim i a les 11 del matí a l’església del Casal dels Germans de la Salle.

Pel dia 27 de desembre l’Ajuntament ha organitzat una sortida per anar a veure la representació dels PASTORETS DE CALAF que començarà a 2/4 de 6 de la tarda.

Pel dia 2 de gener l’Ajuntament ha organitzat una sortida amb autocar a l’Auditori de Barcelona per gaudir d’un excepcional CONCERT DE REIS a càrrec de l’orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

El dia 3 de gener hi haurà una CANTADA DE NADALES a l’església dels Germans de La Salle a Pareres a càrrec del COR TRINVANT. La cantada començarà cap a 3/4 de 12 del matí, un cop hagi finalitzat la missa.

El dia 5 de gener i per tancar l’agenda nadalenca els REIS MAGS D’ORIENT recorreran els nuclis i masies de Veciana per repartir regals i carbó però sobretot per renovar la il·lusió de petits i grans.

Darrera actualització: 16.06.2017 | 11:51