Notícies

Pàgina 2 de 2
 • Els Reis Mags a Veciana 10 de gener de 2018 Els Reis Mags tanquen les festes de Nadal a Veciana
 • Visita del Patge Faruk 31/12/17 1 de gener de 2018 El Patge Faruk va recollir les cartes de la mainada de Veciana

  El Patge Faruk de visita al municipi.

 • Cantada de nadales 27 de desembre de 2017 Tot a punt per l'arribada del Patge Faruk
 • 8 de desembre de 2017 Actes de Nadal a Veciana

  L'Ajuntament de Veciana prepara els actes de les festes de Nadal.

 • 27 de juny de 2017 S'inicia una nova fase de recuperació i restauració del Castell de Segur
 • 25 de juny de 2017 Veciana celebra una participada revetlla de Sant Joan
 • 20 de juny de 2017 Realitzat amb èxit el taller vivencial "Hi ha pares i mares perfectes"
 • Benvinguda Laia 18 de juny de 2017 L'Ajuntament dóna la benvinguda a la vecianenca Laia Gimbert.

  En un municipi com el de Veciana, amb una població força reduïda, l'arribada d'infants sempre és motiu d'alegria compartida.

  És per aquest motiu, que des de l'any 2009, l'Ajuntament del municipi ve doanant la més sentida acollida als nounats que formaran el futur del poble.

  En aquesta línia el passat dimecres 14 de juny, l'alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va donar la benvinguda a la vecianenca Laia Gimbert Puig nascuda el dia 15 de maig i que viurà, juntament amb els seus pares i la seva germana Blanca, a la masia de Ca l'Andreu de Sant Pere del Vim.

 • Accident a l'autovia A2 8 de juny de 2017 Accident a l'autovia A2 en el seu pas per Santa Maria del Camí

  Avui dijous dia 8 de juny als voltants de les 10:30 hores s'ha produït un accident de circulació a l'A2 en el seu pas pel nucli vecianenc de Santa Maria del Camí.

  L'accident, un xoc entre dos camions que circulaven per la calçada en sentit Lleida, ha ocasionat que un dels dos vehicles s'hagi incendiat. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat en l'incendi, que ha obligat a tallar la circulació en sentit Lleida a l'alçada del quilòmetre 540. Una hora després ja s'ha reobert un carril, el que ha permès començar a reduir la retenció de fins a quatre quilòmetres que s'hi havia acumulat a la via.

 • propi ens 6 de juny de 2017 Santa Maria de Veciana va vibrar amb els "Concerts a l'església"

  Els passats dies 3 i 4 de juny el temple romànic de Santa Maria de Veciana va vibrar de valent amb la celebració de la quarta edició del cicle "Concert a l'església" organitzat per l'Ajuntament de Veciana amb l'objectiu de donar a conéixer el patrimoni del municipi tot omplint-lo de música durant unes hores.

  Tal i com va comentar l'alcalde de Veciana, Jordi Servitje, gràcies a la rica història del municipi aquest compta actualment amb diversos elements patrimonials d'alt valor arquitectònic. Així es va referir a l'església romànica de Sant Pere del Vim, del segle XI, o a la mateixa Santa Maria de Veciana, del segle XII, la qual presenta actualment un estat immillorable després de diverses fases de restauració. És per tal de donar a conèixer aquests espais des d'una vessant més lúdica i cultural que l'Ajuntament organitza, cada primer cap de setmana de juny, dos concerts amb grups, estils i repertoris el màxim de variats possible per tal d'arribar al màxim públic possible.

  Així fou com el dissabte dia 3 a la nit el Trio Segarrenc , format pel pianista, Isaac Fonoll, el violoncel·lista Jordi Morera i el flautista Isidor Rosich, va encisar als presents amb temes tant coneguts com Nessun Dorma de Puccini, Por una cabeza de Gardel o l'Hallelujah de Leonard Cohen , entre d'altres.

  El diumenge dia 4 a la tarda les sublims veus del Cor Exaudio , sota la direcció d'Esteve Costa i el títol "Alça els ulls a la muntanya" va enamorar a una església plena de gom a gom amb un recull de peces inspirades en aquest element natural d'entre les quals destacaren Muntanyes del Canigó, L'Ametller o Muntanyes regalades.

  A la sortida d'ambdós concerts l'Ajuntament va obsequiar als presents amb un tast del producte estrella del muncipi com és el conegut formatge de Veciana.

   

Pàgina 2 de 2
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49