Activitats de Nadal a Veciana.

Dimarts, 10 de desembre de 2002

Les festes de Nadal ja s’acosten i per aquest motiu l’Ajuntament de Veciana ha organitzat diversos actes per viure-les de la forma més festiva i tradicional.

Aquests actes començaran el proper diumenge 21 de desembre amb un concert a càrrec del Cor Trinvant. L’acte, que tindrà lloc a l’església de Sant Pere del Vim a ¾ de 12 del matí, serà una barreja de nadales i poesia amb la qual es donarà la més sentida benvinguda al Nadal.

El dia 24 arribarà el torn de la tradicional Missa del Gall, que enguany tindrà lloc a l’església del Casal dels Germans de la Salle, ja que les obres de millora que s’estan realitzant als entorns de l’església parroquial de Santa Maria de Veciana en dificulten l’accés. La missa, que començarà a les 10 de la nit, serà oficiada per mossèn Antoni Monclús i comptarà amb la participació de la Coral de Veciana qui en acabar l’acte farà una cantada de nadales.

El diumenge 28 de desembre a les 12 del migdia i al local social de Santa Maria del Camí tindrà lloc l’arribada del Patge Faruk que vindrà amb l’encàrrec de recollir les cartes de tots els nens i nenes del municipi per entregar-les als Reis Mags d’Orient.

Dins de l’any nou arribarà la festa més esperada per la mainada, i és que el dia 5 de gener a partir de les 5 de la tarda els Reis Mags d’Orient recorreran els nuclis i masies de Veciana per repartir regals i carbó, però sobretot per renovar la il·lusió de petits i grans.

L’Ajuntament de Veciana aprofita aquestes línies per desitjar unes bones festes a tothom.

Darrera actualització: 16.06.2017 | 11:51