Arriba la Festa Major de Veciana.

Dimecres, 12 d’agost de 2009
El nucli de Veciana està començant a escalfar motors per celebrar una nova edició de la seva festa major que tindrà lloc els propers dies 21, 22 i 23 d’agost.

El divendres 21 s’encetarà el programa d’actes a 2/4 de 10 de la nit amb la SARDINADA popular. A continuació hi haurà TEATRE amb el grup de Sant Guim de Freixenet i l’obra Diner Negre de Ray Cooney i a la 1 de la matinada començarà la DISCO-MOBIL a càrrec del DJ Albert.

El dissabte 22 es reprendrà el programa d’actes a 2/4 de 10 de la nit amb el BALL DE REVETLLA a càrrec del conegut grup LIBERTY. Durant el ball, com ja es tradicional, hi haurà entrepans de pa amb pernil per a tots els assistents. A la 1 de la matinada començarà la DISCO-MOBIL.

El diumenge 23 hi haurà MISSA SOLEMNE a la 1 del migdia a l’església parroquial de Santa Maria de Veciana.. A la tarda, a 2/4 de 8, a la plaça del poble hi haurà un berenar de germanor i tot seguit actuació del grup Els Cavallers de Castellfollit de Riubregós amb l’espectacle DONES, DONES, DONES.

Darrera actualització: 16.06.2017 | 11:51