El president de la Diputació va visitar Veciana

Dimecres, 10 de novembre de 2010 a les 00:00

El passat dimarts dia 2 de novembre el president de la Diputació de Barcelona, l’excm. Sr. Antoni Fogué, va visitar Veciana en motiu de la presentació del projecte de la nova casa consistorial.

El president, acompanyat del gerent de la diputació, sr. Antoni Montseny, i del diputat comarcal, Teo Romero, va arribar a les 13,45 a la plaça de l’Ajuntament on va ser rebut pel consistori vecianenc. Seguidament el grup es va desplaçar fins la sala d’actes on el president va signar el llibre d’honor, va parlar amb el consistori i finalment va signar juntament amb l’alcalde el conveni de col·laboració entre diputació i ajuntament per a la construcció de la nova casa consistorial.

Una vegada a la plaça nova, indret on s’ubicarà el nou ajuntament, es feren els corresponents parlaments al públic assistent. En primer lloc Montse Montalbo tècnica del Servei d’Equipaments i Espai Públic de la Diputació va explicar el projecte de la nova casa consistorial des de la vessant més tècnica. Seguidament l’alcalde va comentar tots els esforços esmerçats i passos realitzats pel consistori en la realització del projecte i l’obtenció del corresponent finançament. Per tancar l’acte el president de la Diputació va dirigir unes paraules d’ànims al consistori per continuar treballant de valent pel poble de Veciana.

Darrera actualització: 16.06.2017 | 11:51