La Diputació de Barcelona lliura el projecte de la nova casa consistorial de Veciana

Dimarts, 20 de de juliol de 2010 a les 00:00
Fa uns dies la Diputació de Barcelona, a través de la seva Àrea d’Infraestructures, va lliurar a l’Ajuntament de Veciana el projecte executiu per a la construcció del nou edifici de la casa consistorial.

La nova casa de la vila, que estarà situada en el solar que hi ha a la plaça major del nucli de Veciana, serà un edifici funcional i versàtil que permetrà millorar el servei a la ciutadania i facilitarà la realització de tot tipus d’actes cívics a la sala de plens. Així tenim com la planta baixa, on hi haurà l’oficina d’atenció ciutadana, donarà al mateix nivell de la plaça major i l’espai polivalent i sala de plens tindrà entrada per l’actual plaça de l’ajuntament.

A més serà un equipament energèticament molt eficient, que aconseguirà reduir el consum energètic en un 62% respecte el d’un edifici estàndard. El seu consum anual s’estima equivalent al de només 8 llums de carrer, i la reducció d’emissions de CO2 associada a l’edifici és de 5 tones/any, equivalent a la combustió anual de 3 automòbils.

Darrera actualització: 16.06.2017 | 11:51