Actes de Nadal a Veciana

Dilluns, 10 de desembre de 2018 a les 00:00

Les festes de Nadal ja s’acosten i per aquest motiu l’Ajuntament de Veciana ha organitzat diversos actes per viure-les de la forma més festiva, solidària i tradicional.

Així tenim que pel dissabte 15 de desembre s’ha organitzat l’activitat “Anem a buscar el tió” que tindrà lloc als entorns de l’emblemàtic Molí de la Roda, on neix el riu Anoia. Durant l’activitat hi haurà una caixa solidària per tal de recaptar fons per la Marató de TV3 dedicada, enguany, a la investigació del càncer.

L’endemà, diumenge 16 de desembre, el magnífic Lotus Quartet oferirà un concert en el marc incomparable de l’església romànica de Sant Pere del Vim. L’acte, que començarà a les 11:45 hores, finalitzarà amb el repartiment del típic caldo de Nadal a la sortida del temple.

El dia 24 arribarà el torn de la tradicional Missa del Gall a l’església de Santa Maria de Veciana. La missa, que començarà a les 10 de la nit, serà oficiada per mossèn Antoni Monclús i comptarà amb la participació de la Coral de Veciana que la clourà amb una cantada de nadales d’arreu del món.

El diumenge 30 de desembre arribarà un dels moments més esperats per la mainada amb la visita del Patge Faruk que vindrà a recollir les seves cartes per entregar-les als Reis Mags d’Orient. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia al local social de Santa Maria del Camí.

Ja dins l’any nou, concretament el dia 5 de gener, ses majestats els Reis Mags d’Orient recorreran pobles i masies per visitar xics i grans i portar-los regals, màgia i il·lusió.

L’Ajuntament de Veciana aprofita aquestes línies per desitjar unes bones festes a tothom.

Darrera actualització: 10.12.2018 | 10:42