Actes de Nadal a Veciana

Dilluns, 16 de desembre de 2019 a les 00:00

Les festes de Nadal ja s’acosten i per aquest motiu l’Ajuntament de Veciana ha organitzat diversos actes per viure-les de la forma més festiva, solidària i tradicional.

Així tenim que el dissabte 7 de desembre es va realitzar l’activitat “Anem a buscar el tió” als entorns del Casal de La Salle amb la qual els més petits s’ho van passar d’allò més bé.

Seguint l’agenda nadalenca el proper dissabte 21 de desembre tindrà lloc un espectacle de dansa a càrrec de l’escola Montserrat Andrés per tal de recaptar diners per la Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. L’acte que començarà a les 18 hores tindrà lloc al local social de Santa Maria del Camí.

L’endemà, diumenge 22 de desembre, el magnífic Cor Trinvant oferirà un concert en el marc incomparable de l’església romànica de Sant Pere del Vim. L’acte, que començarà a les 11:45 hores, finalitzarà amb el repartiment del típic caldo de Nadal a la sortida del temple.

El dia 24 arribarà el torn de la tradicional Missa del Gall a l’església de Santa Maria de Veciana. La missa, que començarà a les 10 de la nit, serà oficiada per mossèn Antoni Monclús i comptarà amb la participació de la Coral de Veciana que la clourà amb una cantada de nadales d’arreu del món.

El diumenge 29 de desembre arribarà un dels moments més esperats per la mainada amb la visita del Patge Faruk que vindrà a recollir les seves cartes per entregar-les als Reis Mags d’Orient. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia al local social de Santa Maria del Camí.

Ja dins l’any nou, concretament el dia 5 de gener, ses majestats els Reis Mags d’Orient recorreran pobles i masies per visitar xics i grans i portar-los regals, màgia i il·lusió.

L’Ajuntament de Veciana aprofita aquestes línies per desitjar unes bones festes a tothom.

Darrera actualització: 16.12.2019 | 13:02