Els Reis Mags d'Orient tanquen les festes de Nadal a Veciana

Dimarts, 7 de gener de 2020

El passat dissabte dia 5 de gener, tal i com ve succeint des de fa més de trenta-cinc anys, els Reis Mags d’Orient varen arribar el municipi de Veciana per tal de visitar als seus veïns i renovar-los la il·lusió per aquesta festa tant nostrada.

Enguany, i degut al gran nombre de llars que havien de recórrer, la comitiva reial va arribar puntualment a dos quarts de cinc de la tarda al nucli de Veciana per fer les corresponents visites i desplaçar-se després cap a la zona de Sant Pere del Vim. Més tard varen fer cap als nuclis i masies de Segur, Montfalcó el Gros i Santa Maria del Camí acabant el recorregut ben entrada la nit. És admirable el gran esforç que fan Melcior, Gaspar, Baltasar i els seus patges per arribar a totes les masies escampades en els 39 km2 de terme municipal i estar una estona amb pares, fills i avis i portar-los obsequis, rialles i caramels.

Amb aquesta nit tant màgica es va posar punt i final als actes preparats per l’Ajuntament de Veciana per tal de celebrar les festes de Nadal al municipi fent-ne una valoració d’allò més positiva.

 

Darrera actualització: 7.01.2020 | 10:44