Veciana tornarà a celebrar la Pasqua amb les tradicionals Caramelles

Dimecres, 5 d’abril de 2023

El proper diumenge dia 9 d’abril el municipi de Veciana celebrarà la festivitat de la Pasqua Florida amb les tradicionals cantades i ballades de Caramelles dirigides per Anna Closa i Mireia Duran.

Les cançons triades per aquest any han estat “Una rosa de color vermell”, “Esporuguit enrere”, “Els ocells ja han arribat”, “Corrandes de Veciana” i  “Quina taula tant ben parada” entre d’altres. Pel que fa a les danses el grup dels petits oferiran els balls de “la Bolangera de Manresa”, “Ball de cascavells” i “El ballet del rotlletó” i el grup dels grans la “Galop de cercavila”.

Les cantades i ballades es concentraran totes durant el diumenge al matí i es faran a tres punts del municipi. Així tenim que el diumenge de Glòria començarà a les 10 del matí amb la missa a l’església de Sant Pere del Vim. L’acte, oficiat per mossèn Carles Riera, estarà acompanyat per les veus del grup de caramellaires. En sortir de l’ofici es cantarà i ballarà a la plaça de mossèn Esteve Prat del mateix nucli. A continuació el grup es desplaçarà cap al Casal dels Germans de la Salle, a Segur, i al nucli de Veciana on hi arribaran a ¾ de dotze i a la 1 de la tarda respectivament.

Darrera actualització: 5.04.2023 | 08:33