Celebrat l'acte de constitució del nou consistori de Veciana

Dilluns, 19 de juny de 2023
El passat dissabte 17 de juny a les 18 hores a la sala polivalent de la casa consistorial va tenir lloc l’acte d’investidura del nou alcalde de Veciana sorgit de les eleccions municipals del passat 28 de maig.
L’acte que va ser dirigit pel secretari de la corporació, Miquel Sigalat, es va iniciar amb la constitució de la mesa d’edat i continuant amb l’acreditació dels candidats, acte de jurament o promesa i presentació de candidats a l’alcaldia.  En el torn de votació de l’alcaldia va sortir elegit per unanimitat el sr. Jordi Servitje Turull que després de setze anys revalida el seu càrrec de batlle per continuar segons paraules seves “acomplint aquell somni de joventut en que anhelava aconseguir un poble bonic, cohesionat i amb vida”.
En el seu discurs Servitje va agrair l’escalf, suport i acompanyament de l’equip de govern format per Mireia Duran, Ramon Carulla, Jordi Gumà i Frederic Palmés a qui els va animar a continuar treballant per un Veciana cada dia millor. El nou alcalde també va donar les gràcies a l’equip tècnic de l’ajuntament i va fer un emotiu agraïment a la seva família sobretot als seus pares que són qui li han transmès “aquesta gran passió, amor i arrels per aquest municipi que sempre portem al cor”.
Darrera actualització: 19.06.2023 | 12:39