Diputació de Barcelona arranjarà el camí rural de Veciana dins del Pla Zonal

Dilluns, 14 de juny de 2021 a les 00:00

El passat dimarts 8 de juny es va fer la presentació dels camins anoiencs inclosos en la primera fase del pla zonal de la xarxa local de carreteres promogut per la Diputació de Barcelona.

La presentació va anar a càrrec del diputat delegat de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació, Pere Pons, el gerent de serveis d’infraestructures viàries i mobilitat, Vicenç Izquierdo i el cap de l’oficina tècnica de planificació i actuació en Infraestructures, Valentí Aceña.

Entre les cinc vies anoienques que Diputació de Barcelona arranjarà en aquesta primera fase hi ha el camí rural de Veciana el qual rebrà una inversió de 482.000 euros que permetrà fer una gran millora de la seguretat viària. Aquest camí, de 3,01 kms., és una via molt important per la vertebració del municipi de Veciana ja que enllaça aquest nucli amb les poblacions de Copons, Calaf i Sant Guim de Freixenet, així com els nuclis vecianencs de Segur, Montfalcó el Gros i La Rubiola.

A l’acte hi va assistir l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, que va recordar els més de vuit anys que ha estat demanant aquesta millora a Diputació la qual influenciarà positivament en la qualitat de vida de tots els vecianencs i vecianenques.

 

Darrera actualització: 14.06.2021 | 11:29