El nucli de Veciana ja té fibra òptica

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 00:00

La fibra òptica ha arribat al nucli de Veciana de la mà d’Iguana que ha fet arribar la seva pròpia xarxa per oferir una connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat al nucli central del municipi. 

El desplegament de Veciana s’ha finançat amb fons propis de l’operador de telecomunicacions amb seu a l’Anoia i amb un 50% de fons FEDER de la Unió Europea a través del Programa d’Extensió de Banda Ampla de Nova Generació. Aquests fons estan orientats a donar accés a servei d’Internet de qualitat a zones blanques amb dèficits de connectivitat.

Els veïns i veïnes del nucli de Veciana que ho desitgin ja poden demanar l’alta a una connexió a Internet de gran ample de banda a través de la pàgina web www.iguana.cat, per telèfon al 93 803 55 09 o bé per correu electrònic a contacte@iguana.cat. També poden visitar la botiga que Iguana té al carrer Sant Caterina, 32 d’Igualada. A més, l’operador ofereix ara més dades per a les línies mòbils al mateix preu. Les combinacions amb trucades il·limitades permeten línies de 17, 52 i 92 GB.

A Veciana, com a la resta de nuclis on l’operador amb seu a l’Anoia hi té desplegada la seva pròpia xarxa de fibra òptica, Iguana ofereix l’ample de banda més elevat de la comarca amb fins a 1 Gbps de descàrrega i 300 Mbps de pujada per a particulars a preus d’allò més competitius. És tracta doncs, d’un ample de banda d’alta qualitat amb un servei de proximitat, quelcom necessari en els temps que corren. Sobre qualsevol connexió a Internet s’hi pot afegir telefonia fixa, línies de telefonia mòbil o televisió, així com serveis específics per a empreses.

En aquesta arrencada d’any, Iguana ha fet arribar la fibra òptica a Copons, Pla de Rubió, Orpí, Carme i Veciana. Ara l’operador té previst estendre la seva xarxa cap a Piera, La Llacuna, Sant Joan de Mediona i Montserrat Parc i Sant Pau de la Guàrdia del terme municipal del Bruc.

Darrera actualització: 19.02.2021 | 10:28