El Trio Héxié i Lotus Octet a la cinquena edició de "Concert a l'església".

Dimarts, 4 de juny de 2019 a les 00:00

Els propers dies 1 i 2 de juny el temple romànic de Santa Maria de Veciana s’omplirà de música, llum i color en motiu de la cinquena edició de “Concert a l’església” organitzat per l’Ajuntament del municipi.

L’edició d’enguany l’obrirà el Trio Héxié, format per Oriol Carceller (flauta), Marta Carceller (violí) i Adriana Alsina (violoncel). Aquesta formació es va crear l’any 2017 amb la intenció de descobrir i donar a conèixer composicions de diversos períodes de la història de la música. El concert que oferirà dissabte, a partir de les 22 hores, comprendrà des de peces del barroc fins a temes més actuals d’entre els quals destacaran l’Ave Maria, Halleluja o La vida es bella, entre d’altres.

L’endemà, diumenge 2 de juny, serà el torn de Lotus Octet una formació composta per estudiants de música de diverses especialitats units pel seu interès per la música coral. El concert, que començarà a les 19 hores, comptarà amb un repertori de cançó catalana escrita als voltants del 1714 així com d’altres èpoques més recents, d’entre els quals destacaran El testament d’Amèlia, La dama d’Aragó o L’Hereu Riera.

A la sortida d’ambdós concerts hi haurà un tast de formatges de Veciana per a tots els assistents.

Darrera actualització: 04.06.2019 | 14:19