La comunitat e-biker friends va celebrar el fi d'any a Veciana

Dimarts, 2 de gener de 2024

El passat dissabte dia 30 de desembre al matí la comunitat ebike friends va celebrar el seu fi d’any amb una ruta pels camins i corriols del terme municipal de Veciana.

La jornada va començar a les 9 del matí amb l’entrega de l’esmorzar, a base de pa amb tomàquet i botifarra a la brasa, als més de setanta assistents congregats. Una hora més tard Ramon Prat, com a representant de la comunitat ebike friends, i Jordi Servitje, com a alcalde de Veciana, donaven la benvinguda als participants. En el seu parlament Prat va recordar les exitoses sortides viscudes durant l’any present i va avançar les rutes ebiker previstes per l’any nou. En el seu torn, Servitje, va explicar el gran potencial turístic i cultural del municipi i va animar als ebikers a gaudir-lo i a fer-lo coneixedor a les persones del seu entorn. Una vegada donada la sortida els participants van poder gaudir d’una ruta circular que va transcórrer per indrets tant emblemàtics del municipi com són la capella de Sant Gabriel o el Molí de la Roda, on neix el riu Anoia.

La jornada esportiva, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Veciana, Assegurances Gumà, Hospital Veterinari de Catalunya i eLowing!, es va cloure amb un tast de formatges de Veciana.

Darrera actualització: 2.01.2024 | 08:17