La comunitat ebiker gaudeix coneixent l'atractiu turístic del municipi de Veciana

Dilluns, 20 de juny de 2022 a les 00:00

El passat dissabte 18 de juny va ser la data triada per fer la presentació de la comunitat ebiker al municipi de Veciana.

Les activitats preparades van començar a les 5 de la tarda a l’església de Santa Maria de Veciana, on es van congregar els més de seixanta ebikers per tal d’iniciar els dos recorreguts diferents amb els quals es van poder visitar llocs tant atractius i singulars del municipi com són el Molí de la Roda, la capella de Sant Gabriel o l’església romànica de Sant Pere de Montfalcó el Gros, entre d’altres. 

Durant el recorregut, els participants van poder fer parades culturals com la que hi havia prevista per visitar la capella de Sant Gabriel on, alhora, van poder gaudir d’un tast de vi de missa. Els integrants que participaren en les dues rutes, en la seva arribada a la plaça de Veciana, van poder fer una degustació gràcies a Temps de Vins i a l’empresa local de Formatges de Veciana, amenitzada amb música en directe de la mà de Marc Cros i Dolça Prat.  

La sortida va comptar amb la presència de diverses persones amants d'aquesta modalitat esportiva d'arreu de la comarca, així com també del regidor de Promoció turística de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Marcè, i del conseller de Turisme del Consell Comarcal de l'Anoia, Daniel Gutierrez, que impulsen des d'ambdues institucions la descoberta de la comarca a través de l'ebike. 

Per cloure l’acte l’organitzador de l’esdeveniment, Ramon Prat, i l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, van congregar a tots els assistents a la sala polivalent del Centre Cultural de Cal Pesseta per agrair el suport a tots els col·laboradors que havien fet possible l’activitat, amb la qual es va donar a conèixer una mica més el gran atractiu cultural i turístic amb què compta el municipi de Veciana.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 09:10