La Pasqua de Veciana es va omplir de joia amb les tradicionals Caramelles

Dimecres, 24 d'abril de 2019 a les 00:00

Un any més el municipi de Veciana va celebrar la Pasqua florida amb les tradicionals cantades i ballades de  Caramelles.

La diada va començar a les 11 del matí amb la missa de Glòria a l’església de Sant Pere del Vim. L’acte oficiat per mossèn Carles Riera va estar acompanyat per les veus dels caramellaires que el van omplir d’alegria i festivitat.

A la sortida els cantaires van combatre el vent i les baixes temperatures entonant els temes preparats durant el darrer mes com foren  “La primavera”, “Ton pare no té nas”, “Quina taula tant ben parada”, “Cucut Bromista”, “La presó de Lleida”, “Més Lluny” i “La Filomena”. A continuació els més petits van ballar les danses de “Bon dia”, “El petit vailet” i “Ton pare ball el drac” i el grup dels grans van oferir al nombrós públic assistent la “Bolangera de Cardós”. Més tard es van repetir les cantades i ballades al Casal dels Germans de la Salle i a la plaça de Ramon Servitje, al nucli de Veciana, on es va posar punt i final al recorregut d’enguany.

Darrera actualització: 24.04.2019 | 12:24