La tercera edició dels Festivals Alta Segarra passarà per Veciana

Diumenge, 1 de juliol de 2018 a les 00:00

.

Durant aquest mes de juliol tindran lloc els diversos concerts que conformen el programa dels Festivals Alta Segarra 2018, que enguany arriben a la seva tercera edició.

Amb aquests festivals, de caràcter itinerant pels diversos municipis de la zona nord de la comarca, es donen a conèixer els més bells racons de cada poble conjuminant música, natura i gastronomia.

Enguany els municipis on tindran lloc els concerts seran els de Castellfollit de Riubregós, Calaf i Veciana. Pel que fa a Veciana els concerts es celebraran als entorns naturals del Casal de la Salle, a la finca de Pareres, els propers dies 20 i 21 de juliol. El divendres 20 a les 22:30 hores tindrà lloc el concert “Tossudament Llach” en el qual les conegudes Beth Rodergas i Elena Gadel juntament amb la simfònica de cobla i corda de Catalunya ens emocionaran interpretant mítics temes del cantautor català Lluís Llach. L’endemà dissabte 21, a la mateixa hora, serà la formació La Folie, grup revelació dels premis Enderrock 2018, qui omplirà la nit de música i festa amb els seus animats temes.

La compra d’entrades es pot fer a les oficines de l’Ajuntament o bé als webs www.tictactiquet.com o bé www.festivalsaltasegarra.cat.

Darrera actualització: 01.07.2018 | 20:05