L’actor Martí Peraferrer porta “La vida secreta de Tenesse Williams” a Veciana

Dilluns, 10 de gener de 2022 a les 09:45

El proper diumenge dia 16 tindrà lloc el primer acte inclòs en l’agenda d’hivern i primavera organitzada per l’Ajuntament de Veciana per tal de promoure la vida cultural i social del municipi durant els propers quatre mesos.

Així és com a les 18 hores al Centre Cultural de Cal Pesseta tindrà lloc la representació de l’obra de teatre “La vida secreta de Tenesse Williams” per part del conegut actor Martí Peraferrer qui l’ha posat en escena més de cinc-centes vegades, darrerament en formats de poc públic.

Tennessee Williams entra en una petita sala de conferències de la Universitat Yale a principis dels anys 80. La seva trajectòria d’autor teatral ja està en decadència. S’acosta el final de la seva producció escènica i també de la seva vida. El públic jove assistent a la trobada es mostra molt apàtic davant la presència d’un dels dramaturgs nord-americans més importants del segle XX. Només un gos que acompanya a un dels estudiants sembla parar l’orella amb molta atenció. Quan acaba la xerrada, un estudiant li pregunta si és cert que la seva carrera teatral ja està acabada. Ell, sense immutar-se i amb un somriure als llavis, contesta: “Miri, això li pregunta al gos”. Amb aquesta anècdota comença l’espectacle i és el resum perfecte per explicar quina va ser l’actitud personal d’aquest home de teatre tan especial, polèmic i controvertit.

En el cas de Veciana es representarà a la sala polivalent del centre cultural i està oberta, amb entrada gratuïta, a tot amant del teatre de reflexió, rigor i proximitat.

Darrera actualització: 10.01.2022 | 09:31