L'Ajuntament de Veciana dedica un carrer al seu exregidor Jordi Aymerich Puig

Dilluns, 19 de desembre de 2022

El passat diumenge dia 18 de desembre l’Ajuntament de Veciana va dur a terme un acte d’homenatge al qui fou regidor del consistori entre els anys 2007 i 2021, Jordi Aymerich Puig.

L’homenatge a l’exregidor, que es va celebrar el mateix dia que es complia l’any del seu traspàs, va començar a les 11 del matí amb una missa a l’església del nucli de Sant Pere del Vim d’on era fill.

L’acte litúrgic fou oficiat per mossèn Carles Riera i acompanyat per les veus del Cor Trinvant qui seguidament va oferir un recital de cançons solemnes que van emocionar el nombrós públic que omplia de gom a gom l’església romànica.

A l’exterior l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va dedicar unes sentides paraules al excompany de consistori elogiant el seu tarannà humil, senzill i treballador. Per cloure l’acte d’homenatge l’alcalde va fer públic la decisió del ple de l’Ajuntament de Veciana de dedicar el carrer principal del nucli de Sant Pere del Vim a la persona de Jordi Aymerich Puig tal i com indica el monòlit que es va destapar.

Darrera actualització: 19.12.2022 | 14:32