L'Ajuntament de Veciana restaura el cementiri de Santa Maria del Camí.

Diumenge, 4 de novembre de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament de Veciana va aprofitar el passat 1 de novembre, diada de Tots Sants, per fer l’acte de presentació de les obres de restauració del cementiri del nucli de Santa Maria del Camí realitzades per l’ens local durant aquests darrers mesos.

L’obra ha consistit en una restauració integral d’aquest recinte funerari construït l’any 1921 a les afores del nucli amb l’objectiu de substituir l’antic cementiri annex a l’església de Sant Jaume de Castellnou que va quedar en desús, l’any 1919, per la construcció del nou santuari de la Mare de Déu del Camí. Amb la present intervenció s’han renovat les teulades i frontals dels nínxols, pavimentat els passadissos de circulació, solucionat l’espai d’enjardinament i restaurat la part interior i exterior dels murs perimetrals, entre altres tasques. 

Durant l’acte de presentació l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va exposar el conjunt de les obres realitzades i va expressar la seva satisfacció per haver acomplert amb bona nota l’objectiu prefixat que no era cap altre que la recuperació i dignificació d’aquest recinte. L’acurat treball de restauració i la combinació dels materials emprats va ser motiu de reconeixement i felicitacions per part dels veïns i veïnes aplegades a l’acte.

Aquesta obra, que ha tingut un cost de 59.092,88 euros, se suma a la resta de millores realitzades a Santa Maria del Camí en els darrers anys com són la rehabilitació del local social, la millora del camí d’enllaç amb el nucli de Veciana, l’ampliació de l’enllumenat públic i la millora de la xarxa d’aigua potable, entre d’altres. 

Darrera actualització: 04.11.2018 | 17:31