L'Anoia va celebrar la seva Nit del Turisme a Cal Pesseta de Veciana

Dilluns, 11 de desembre de 2023

El passat dijous 30 de novembre el Centre Cultural de Cal Pesseta de Veciana va ser el lloc escollit pel Consell Comarcal per celebrar la tercera Nit del Turisme de l’Anoia.

L’acte va comptar amb els parlaments de l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, la presidenta delegada de l’Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Parcerisses i el Conseller de Turisme del Consell Comarcal, Daniel Gutierrez. En els seus parlaments, Servitje, va mostrar la seva satisfacció pel fet que la tercera nit del turisme de l’Anoia es celebrés al Centre Cultural de Cal Pesseta tenint en compte que enguany es compleixen vint-i-cinc anys de que el municipi de Veciana va començar a creure’s el seu potencial turístic formant part del Consorci per a la promoció turística de l’Alta Anoia, creat en aquell 1998. Un camí que ha sigut llarg i gens fàcil però que actualment està donant els seus fruits. Actualment el municipi de Veciana compta amb un restaurant-fonda, un alberg, dues cases de colònies, una casa de recés i una casa de turisme rural a punt d’obrir portes. A nivell patrimonial el municipi disposa, gràcies a la seva rica història, amb les esglésies romàniques de Sant Pere del Vim (s. XI) i Santa Maria de Veciana (s. XII), així com el recentment recuperat Castell de Segur o paratges tant coneguts com el Molí de la Roda, on neix el riu Anoia.

Durant l’acte va tenir lloc la xerrada “El camí de la innovació per a destinacions i empreses turístiques” de la mà de Rolando Garcia d’Eurecat així com l’entrega dels distintius PIT i Biosphere entre els agents turístics de la comarca.

Darrera actualització: 11.12.2023 | 09:49