Les altes temperatures van acompanyar les caramelles de Veciana

Dimecres, 12 d’abril de 2023

El passat diumenge dia 9 d’abril, el municipi de Veciana va viure la Pasqua Florida amb les cantades i ballades de Caramelles dirigides per Anna Closa i Mireia Duran.

El jorn festiu va iniciar d’hora i és que a les 10 del matí va començar la missa a l’església romànica de Sant Pere del Vim. L’acte, que fou oficiat per mossèn Carles Riera, va estar acompanyat per les veus del grup de caramellaires que més tard va cantar i ballar a la plaça de Mn. Esteve Prat al mateix nucli. Cap a les dotze del migdia el grup va portar la joia al Casal de la Salle on es van concentrar tots els veïns i veïnes de la contrada de Segur. Els germans de la Salle van obsequiar al nombrós grup amb coca i xocolata i un ou de Pasqua per cadascú en senyal d’agraïment per la seva visita. Cap a la una de la tarda es van fer les cantades i ballades a la plaça del Ramon Servitje, al nucli de Veciana, amb les quals es van posar punt i final a la festivitat que enguany va estar acompanyada d’un temps d’allò més càlid.

Un any més, i gràcies a la participació d’una cinquantena de caramellaires, Veciana va viure una Pasqua d’allò més festiva i tradicional.

Darrera actualització: 12.04.2023 | 08:42