L'Escola de Música d'Igualada va actuar a l'església de Santa Maria de Veciana

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 00:00

El passat diumenge 12 de maig l’església de Santa Maria de Veciana va ser el marc d’un dels concerts del “Cicle de concerts a esglésies i castells 2019” promogut per l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada.

En primer lloc Jordi Servitje, alcalde de Veciana, va donar la benvinguda als assistents i va agrair a l’Escola de Música per haver inclòs aquesta bonica joia del romànic en el programa d’enguany. Va aprofitar els parlaments per il·lustrar als assistents sobre la gran riquesa patrimonial amb que compta el municipi d’entre el qual destaca l’església de Sant Pere del Vim, del segle XI, Santa Maria de Veciana, del segle XII, o el castell de Segur, del segle XV, entre d’altres. Al seu torn Maria Queralt Martí, directora de l’Escola de Música, va explicar als assistents els nivells que cursen els alumnes participants al concert i les peces que sentirien a continuació.

La primera part del concert va comptar amb les actuacions dels alumnes de M-6, acompanyats de Josep Maria Comajuncosa, els quals van demostrar un talent impressionant. La segona part del concert va anar a càrrec d’un trio de trompetes que van fer vibrar al públic amb temes més que coneguts interpretats amb excel·lent destresa.

Per finalitzar l’acte l’alcalde va obsequiar a tots els participants, alumnes i professorat, amb un record del municipi encoratjant-los a seguir fent aquests concerts per apropar la gran feina que fa l’Escola de Música d’Igualada a la resta de la comarca.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 13:43