L'Escola de Música va actuar a l'església de Santa Maria de Veciana

Dilluns, 23 de maig de 2022

El passat diumenge 22 de maig l’església de Santa Maria de Veciana va ser el marc del tercer i últim dels “Concerts a esglésies i castells 2022” promogut per l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada.

L’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va obrir l’acte donant la benvinguda als assistents i agraint l’Escola de Música per haver tornat a incloure aquesta joia del romànic en el programa d’enguany donant a conèixer així aquest bonic racó de la comarca. Al seu torn Maria Queralt Martí, directora de l’Escola de Música, va agrair la bona acollida per part de l’Ajuntament de Veciana i va explicar als assistents les peces que sentirien a continuació.

La primera part del concert va comptar amb les actuacions dels alumnes del grup de vent de M-4 i 5 que, sota la direcció de Toni Riosa, van interpretar diverses peces començant per “We will rock you” de Queen. A continuació l’alumne Llatzer Mesa, de M6 Pda, va demostrar les seves habilitats amb el saxo. Per cloure el concert el cor de cambra, sota la direcció de Montserrat Roset, van entonar coneguts temes del musical Mar i Cel, el cantautor Lluís Llach o el conegut Edelweiss de la pel·lícula “Somriures i llàgrimes”.

Per finalitzar l’acte l’alcalde va obsequiar a tots els participants, alumnes i professorat, amb un record del municipi encoratjant-los a seguir fent aquests concerts per apropar la gran feina que fa l’Escola de Música d’Igualada a la resta de la comarca. 

Darrera actualització: 23.05.2022 | 08:08