Missa i concert a la capella de Sant Gabriel de Veciana

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 00:00

En motiu de la festivitat dels arcàngels que tindrà lloc el dimecres 29 de setembre el proper diumenge dia 25 a les 17 hores es celebrarà una missa a la capella de Sant Gabriel de Veciana.

La missa que serà oficiada per mossèn Carles Riera comptarà amb les veus de la Coral de Veciana que clourà l’acte litúrgic amb el cant dels goigs a llaor de Sant Gabriel.

A continuació tindrà lloc el concert inclòs dins del cicle Encambra’t a càrrec de Marcel Hierro (violoncel), Rut Calaf (flauta) i Carla Riba (violí) i que omplirà de música la tarda.

Abans i després de l’acte es podrà visitar la capella totalment restaurada durant l’any 2019 per part de l’Ajuntament de Veciana amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona. Tot i la parada obligada per la pandèmia de la covid-19 enguany es renova la devoció pel copatró de Veciana amb aquesta festivitat que complementarà la missa que es fa any rere any a l’església parroquial de Santa Maria de Veciana el diumenge després de Sant Josep tot recordant que antigament el dia de Sant Gabriel era el 24 de març.

Així tenim que aquest proper diumenge serà una bona ocasió per gaudir d’aquest bonic indret del municipi de Veciana que des de la seva recuperació fa tres anys ha rebut moltíssimes visites de persones d’arreu cridats per la pau, vistes i silenci que es respira en aquest paratge.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 09:56