Participada presentació del llibre "Memòries de la Terra"

Dimarts, 19 d'octubre de 2021 a les 00:00

Una cinquantena llarga de persones van omplir la sala polivalent del nou Centre Cultural de Cal Pesseta de Veciana en motiu de la presentació del llibre “Memòries de la Terra” de la Maria Teresa Bacardit.

L’acte va començar amb la benvinguda de l’alcalde, Jordi Servitje, qui va mostrar la seva satisfacció de poder celebrar actes tant emblemàtics com aquest en un espai, posat en funcionament fa escassament cinc mesos, com a centre neuràlgic de la vida cultural i social del municipi. Alhora va aprofitar per donar les gràcies a l’autora del llibre per haver cedit un bé tant preuat com són els seus records i memòries viscudes durant la seva vida al nucli de Segur de Veciana en el segle passat. 

A continuació en Santi Ribas, de l’associació El llibre de la Vida, va agafar el timó de l’acte esmentant alguns dels punts més emblemàtics del llibre i conversant amb l’autora qui va explicar com era la vida en aquestes contrades fa més de cinquanta anys. Com no podia ser d’altra manera aquesta conversa va donar peu a intervencions del públic que il·lusionat i emocionat també feia memòria del seu passat.

Com a cloenda l’alcalde va entregar a la Ma. Teresa Bacardit una reproducció de la Mare de Déu de Veciana en senyal d’agraïment a aquesta gran tasca que ha fet difonent els seus records i vivències a través d’aquest llibre. Un llibre, que en paraules de Servitje, hauria d’arribar a mans d’infants i adolescents perquè entenguin com és vivia tant sols fa cinquanta anys i l’estat del benestar en el que es viu actualment.

Darrera actualització: 19.10.2021 | 13:01