Sessió informativa sobre el nou sistema de recollida d'escombraries a Veciana

Diumenge, 17 de juny de 2018 a les 00:00
El passat dissabte 16 de juny a la tarda es va fer la sessió informativa sobre el nou sistema de recollida d’escombraries que s’implantarà al municipi de Veciana a partir del proper dia 25.
En primer lloc l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va donar la benvinguda al nombrós públic assistent i va explicar el perquè d’aquest canvi de sistema de recollida en molts municipis de la comarca inclòs el de Veciana. A continuació el tècnic en medi ambient Roger Valls va anar desgranant els aspectes més rellevants del nou sistema com l’accés a les àrees tancades en les quals hi haurà els diversos contenidors, la importància de seleccionar bé els residus i els punts de suport informatiu que tindran els usuaris durant la implantació d’aquesta nova manera de funcionar. Després de resoldre els dubtes dels presents en el torn de precs i preguntes es va donar per tancada la xerrada.
El proper dissabte 23 de juny de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores es farà entrega a la sala polivalent de l’Ajuntament del material necessari com són les claus d’accés a l’àrea tancada i els cubells i bosses per l’orgànica.
Darrera actualització: 17.06.2018 | 15:57