Veciana acollirà, aquest divendres i dissabte, els Festivals Alta Segarra 2018.

Diumenge, 15 de juliol de 2018

Els propers dies 20 i 21 de juliol el casal de La Salle, a la finca de Pareres de Veciana, serà l’escenari de la tercera edició dels Festivals Alta Segarra 2018.

Amb aquests festivals, de caràcter itinerant pels diversos municipis de la zona nord de la comarca, es donen a conèixer els més bells racons de cada poble conjuminant música, natura i gastronomia.

El divendres 20 a les 22:30 hores tindrà lloc el concert “Tossudament Llach” en el qual les conegudes Beth Rodergas i Elena Gadel juntament amb la simfònica de cobla i corda de Catalunya ens emocionaran interpretant mítics temes del cantautor català Lluís Llach. L’endemà dissabte 21, a la mateixa hora, serà la formació La Folie, grup revelació dels premis Enderrock 2018, qui omplirà la nit de música i festa amb els seus animats temes. Abans d’ambdós concerts hi haurà un tast de productes de proximitat que cal encarregar prèviament.

La compra d’entrades es pot fer a les oficines de l’Ajuntament de Veciana o bé als webs www.tictactiquet.com o bé www.festivalsaltasegarra.cat.

Darrera actualització: 15.07.2018 | 20:12