Veciana enceta l'agenda d'activitats de Nadal

Dissabte, 10 de desembre de 2022

Enguany el municipi de Veciana celebrarà les festes de Nadal amb una complerta agenda d’activitats.

En aquesta línia tenim com el passat dimarts 6 de de desembre va tenir lloc una sessió oberta de dansa zumba, a càrrec de la Susana Maldonado, per recollir fons per la Marató de TV3. Un bon nombre de vecianencs i vecianenques van omplir la sala polivalent del centre cultural de Cal Pesseta per tal de posar un granet de sorra en la investigació de la salut cardiovascular. 

Els actes es reprendran el proper dissabte 17 de desembre a les 11 hores quan es farà la concentració a la plaça de Ramon Servitje del nucli de Veciana per anar a buscar el tió de Nadal al bosc de Sant Gabriel.

L’endemà diumenge 18 de desembre a les 11 hores es celebrarà missa a l’església romànica de Sant Pere del Vim oficiada per mossèn Carles Riera. En acabar l’acte litúrgic el Cor Trinvant farà un petit concert de Nadal. En el mateix lloc i hora però el dia 25 es celebrarà la missa de Nadal.

El dia 24 de desembre a les 20 hores tindrà lloc a l’església de Santa Maria de Veciana la missa del gall oficiada per mossèn Carles Riera i acompanyada per la coral del poble que clourà l’acte amb una cantada de nadales.

El dissabte 31 de desembre a les 12 hores a la sala polivalent de Cal Pesseta arribarà el Patge Faruk per recollir les cartes de totes els nens i nenes de Veciana per tal de donar-les als Reis Mags d’Orient qui el dia 5 de gener a partir de les 5 de la tarda visitaran totes les cases i masies del municipi que així ho desitgin.

Darrera actualització: 10.12.2022 | 18:34