Veciana es va omplir de llum i cultura amb els Festivals Alta Segarra

Dimarts, 19 de juliol de 2022 a les 00:00

El passat cap de setmana el municipi de Veciana va ser la seu del cicle de concerts inclosos en els Festivals Alta Segarra d’enguany.

Els espectacles que van tenir lloc en el marc incomparable del Casal de La Salle, al mas de Pareres, van anar precedits d’uns magnífics tasts elaborats per l’entitat Anifalac i els vins i caves de Bodegues Maset.

El divendres 15 de juliol va ser el conegut Manu Guix, acompanyat de la mítica banda The Veterans, qui va fer vibrar al nombrós públic assistent amb les cançons del seu nou disc “Moments” així com temes d’altres discs o musicals com fou el tema llargament ovacionat “Vaig aprendre” del musical del Petit príncep.

El dissabte 16 de juliol va arribar el torn de l’espectacle Llum amb la veu de Pere Martínez acompanyat per la cobla Marinada, sota la direcció de Vicens Martín. Els assistents van gaudir d’un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles, amb diversitat geogràfica i temporal, però que destaquen per la seva qualitat i la seva importància emocional. Entre el repertori es van poder sentir temes de Serrat, Llach i una sorprenent versió del cant dels ocells.

Durant la presentació de l’acte l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va agrair i elogiar la tasca de l’entitat Casino de Calaf com a organitzadors dels Festivals Alta Segarra qui amb la seva empenta omplen de música, cultura i posen al mapa aquests petits municipis de la zona nord de la comarca. Servitje també va agrair la gran acollida de la comunitat de la Salle així com l’assistència del públic amb la qual es va dignificar i donar valor i sentit a tota la feina feta des de l’entitat organitzadora i l’Ajuntament de Veciana.

Darrera actualització: 19.07.2022 | 08:17