Veciana tornarà a celebrar la Pasqua amb les tradicionals Caramelles

Dilluns, 11 d'abril de 2022 a les 12:00

El proper diumenge dia 17 d’abril, i després de dos anys de suspensió per la pandèmia de la covid-19, el municipi de Veciana recuperarà les cantades i ballades de Caramelles per celebrar la festivitat de la Pasqua Florida.

Les cançons triades per aquest any han estat “Quina taula tant ben parada”, “El pobre músic”, “Ai nena si vols venir”, “Coses del Idioma”, “Les nenes maques”, “Baixant de la font del gat”, “Coca amb xocolata” i La santa espina”. Pel que fa a les danses el grup dels petits oferiran els balls de “Marieta Cistellera”, “L’hereu riera” i “Una volta cap aquí” i el grup dels grans la “Bolangera de Cardós”.

Les cantades i ballades es concentraran totes durant el diumenge al matí i es faran a tres punts del municipi. Així tenim que el diumenge de Glòria començarà a les 10 del matí amb la missa a l’església de Sant Pere del Vim. L’acte, oficiat per mossèn Carles Riera, estarà acompanyat per les veus del grup de caramellaires. En sortir de l’ofici es cantarà i ballarà a la plaça de mossèn Esteve Prat del mateix nucli. A continuació el grup es desplaçarà cap al Casal dels Germans de la Salle, a Segur, i al nucli de Veciana on hi arribaran a ¾ de dotze i a la 1 de la tarda respectivament.

Darrera actualització: 11.04.2022 | 11:55