Veciana va celebrar la 8a diada de la gent gran

Dilluns, 13 de febrer de 2023

El passat diumenge 12 de febrer el municipi de Veciana va celebrar la seva vuitena diada de la gent gran després de la parada obligada dels dos darrers anys en motiu de la pandèmia.

La jornada festiva va començar a les 12 del migdia amb una missa a l’església parroquial de Santa Maria de Veciana oficiada per mossèn Enric i acompanyada per la Coral de Veciana dirigida per Mireia Duran.

Dues hores més tard, i en el marc incomparable del Centre Cultural de Cal Pesseta de Veciana, va tenir lloc un dinar de germanor que va donar pas a l’homenatge al vecianenc i a la vecianenca més grans no reconeguts en edicions anteriors. En aquesta vuitena diada es va homenatjar al Josep Sala de Cal Picotí del nucli de La Rubiola i la Carme Graells de Cal Vilardell de Segur. L’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, els va agrair la manera de ser i la bonhomia d’ambdós amb les quals han posat el seu granet de sorra perquè el municipi sigui el poble ben avingut que és avui en dia. Amb paraules de Servitje “persones com vosaltres que estimen i es preocupen pel municipi donen sentit a la feina al capdavant d’un consistori” i els va animar a continuar contribuint al present i futur del poble.

A continuació, i per cloure la diada, el Cor Trinvant i el Trio Segarrenc va oferir el magnífic concert “Musicals de Cor” amb el qual van fer un repàs dels grans temes del cinema i teatre musical. Amb cançons tant conegudes com “This is the moment” de Jeckyll & Hyde, “Tonight” de West Side Story o “Willkommen” de Cabaret van emocionar al públic assistent.

 

Darrera actualització: 13.02.2023 | 08:11