Veciana va celebrar la novena diada de la gent gran

Dimecres, 6 de març de 2024

El passat diumenge 3 de març el municipi de Veciana va celebrar la seva novena diada de la gent gran dedicada a tots els veïns i veïnes de més de seixanta-cinc anys. 

La jornada festiva va començar a les dotze del migdia amb una missa a l’església parroquial de Santa Maria de Veciana oficiada per mossèn Esteve i acompanyada per la Coral de Veciana.

Dues hores més tard, i en el marc incomparable del Centre Cultural de Cal Pesseta de Veciana, va tenir lloc un dinar de germanor que va donar pas a l’homenatge al vecianenc i a la vecianenca més grans no reconeguts en edicions anteriors. En aquesta novena diada es va homenatjar al Ramon Servitje de la masia de "Els Tots" de Veciana i l'Angelina Freixas de la masia de "Els Corrals" de Segur. L’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, els va agrair la manera de ser i la bonhomia d’ambdós amb les quals han posat el seu granet de sorra perquè el municipi sigui el poble ben avingut que és avui en dia. Amb paraules de Servitje “sou una generació irrepetible per la fermesa de les vostres arrels i ideals. Tot i els grans canvis socials, culturals, econòmics, tecnològics i climàtics que heu viscut sou ferms custodis de valors tant buscats en la societat actual com són els de la cultura, esforç, educació i respecte, entre d'altres".

 A continuació, i per cloure la diada, els assistents van gaudir d'un magnífic concert del cantant Marc Anglarill qui va encisar-los amb temes tant coneguts com Rosó, Em dones força o La Moreneta, entre d'altres. 

Darrera actualització: 6.03.2024 | 13:34