Veciana va celebrar una emotiva festa de Sant Gabriel

Dilluns, 28 de març de 2022

Tal i com estava anunciat el passat diumenge 27 de març, i després de dos anys de suspensió per la pandèmia de la covid-19, el poble de Veciana va celebrar la festa en honor al seu patró, l’arcàngel Sant Gabriel.

La missa, oficiada per mossèn Enric Garcia, va estar acompanyada per les veus de la Coral de Veciana qui la va cloure entonant els goigs a llaor del sant. A la missa hi van assistir diverses persones d’Ucraïna recent vingudes del seu país en motiu de la guerra i que s’allotgen a l’alberg i església de Jorba. Durant l’acte litúrgic es van dedicar ofrenes i fer pregàries demanant que s’acabi la guerra. En acabar l’alcalde, Jordi Servitje, va dedicar unes emotives paraules d’esperança a les persones nouvingudes i va fer la presentació de l’hereu i pubilla que durant el present any representaran el municipi en actes i esdeveniments culturals, entre els quals destaca la Fira d’Igualada. La nova parella és la formada pel Bernat Llambès i la Maria Planell que prenen el relleu al Gabriel Treserra i l’Olivia Rego els quals van rebre un obsequi com agraïment per la seva col·laboració.

A la sortida es va repartir entre els assistents el típic panet beneït gentilesa, aquest any, de la família Servitje de la Masia “Els Tots”.

Darrera actualització: 28.03.2022 | 08:39