Veciana va rebre la visita del Patge Faruk

Dilluns, 2 de gener de 2023

El passat dissabte 31 de gener a les 12 del migdia el Patge Faruk va arribar al municipi de Veciana amb l’encàrrec de recollir les cartes dels nens i nenes del municipi per entregar-les als Reis Mags d’Orient.

El patge va ser rebut en una sala polivalent del Centre Cultural de Cal Pesseta plena de nens i nenes il·lusionats per aquesta tant màgica visita els quals prèviament havien gaudit d'un caga tió popular. L'alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va donar la benvinguda a Faruk tot donant-li les gràcies per haver-se personat un any més al municipi on l’esperaven amb moltes ganes i il·lusió. En el seu torn Faruk va donar les gràcies a l’Ajuntament i a tots els vilatans per la gran rebuda i va elogiar la gran vida social i cultural que hi havia al municipi tot demanant que segueixi així.

Durant més d’una hora Faruk va poder conversar amb pares i fills i recollir les seves cartes plenes de desitjos que es faran realitat el proper dia 5 de gener a partir de les 5 de la tarda quan arribaran els Reis Mags al nucli de Veciana per seguir més tard cap a les cases i masies dels nuclis de Sant Pere del Vim, Segur, Montfalcó el Gros i Santa Maria del Camí.

Darrera actualització: 2.01.2023 | 14:38