Veciana va viure la quinzena caminada popular visitant la capella de Sant Gabriel

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 11:30

El passat diumenge dia 3 d’octubre, amb l’afany de fer esport i de conèixer un trosset més del municipi, es va celebrar la quinzena caminada popular de Veciana que va comptar amb més de seixanta participants.

Així fou com a les 9 del matí el nombrós grup concentrat a davant del nou Centre Cultural de Cal Pesseta, al nucli de Veciana, va emprendre el camí cap a la capella de Sant Gabriel tot passant prop de l’església de Sant Pere de Montfalcó el Gros i les masies de Cal Pons, Cal Basí i Cal Bargués. Una vegada a la capella de Sant Gabriel els participants van poder esmorzar i gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques que hi ha des de l’indret amb l’altiplà calafí com a teló de fons. Una vegada esmorzats l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va fer una explicació de la història i arquitectura de la capella des dels seus orígens, al segle XVII, fins l’any 2019 quan va ser totalment restaurada després d’estar cinquanta anys en estat de ruïna.

Una vegada acabada la visita el grup va emprendre la tornada cap al nucli de Veciana on es va posar punt i final a la caminada organitzada per l’Ajuntament de Veciana amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 06.10.2021 | 11:16