Veciana va viure la seva diada intergeneracional per terres berguedanes.

Dilluns, 21 de d’octubre de 2019 a les 00:00

El passat dissabte 19 d’octubre el poble de Veciana va viure la seva diada intergeneracional anual amb la qual es vol enfortir els lligams entre les diverses generacions que formen el municipi.

A les 8 del matí l’autocar va sortir de Veciana en direcció a la comarca del Berguedà fent una primera parada a Gironella per gaudir d’un bon esmorzar. Després de l’àpat el grup es va dirigir cap a la capital de la comarca, Berga, per gaudir d’aquesta bonica localitat a través d’una visita guiada que els va fer conèixer de primera mà elements tant emblemàtics com l’església de Sant Joan, la plaça de Sant Pere o la casa de la Patum, entre altres.

A la tarda, després d’un bon dinar, el grup va visitar el Santuari de Queralt on va conèixer la important història de tot el conjunt arquitectònic format pel santuari, les restes de l’antic castell de Queralt, el camí dels bons homes i la santa cova on, segons la llegenda, la Mare de Déu es va aparèixer a un pastor. Amb el bon gust de boca que deixen les espectaculars vistes panoràmiques d’aquest indret el nombrós grup de vecianencs i vecianenques va emprendre el camí de tornada posant punt i final a la vint-i-tresena diada intergeneracional.

Darrera actualització: 21.10.2019 | 08:35