Veciana va viure la seva setena diada de la gent gran

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 00:00

El passat diumenge 24 de febrer el municipi de Veciana va viure la seva setena diada de la gent gran en el marc incomparable del Casal de La Salle, situat a prop del nucli de Segur.

La diada va començar a la 1 de la tarda amb la missa oficiada per mossèn Antoni Monclús i acompanyada per les veus de Mireia Duran i Jaume Vizcarra. En acabar l’acte va tenir lloc el dinar de germanor per a tots els veïns i veïnes de més de seixanta-cinc anys. Després de dinar el director del Casal de la Salle, Josep Guiteras, va fer una presentació, a través d’un power point, de totes les instal·lacions amb que compta la casa de recés així com les cases de colònies del Molí de la Roda també gestionades per La Salle. A continuació l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va dirigir unes paraules de reconeixement a la gent gran. En el seu parlament va agrair als presents el seu esforç i granet de sorra per fer de Veciana el municipi que és avui. Com a colofó final de l’acte institucional va fer entrega, juntament amb els regidors Ramon Carulla i Mireia Duran, d’un obsequi al vecianenc i vecianenca més grans i que no havien estat homenatjats en edicions anteriors. Enguany el reconeixement va ser pel senyor Jordi Gumà, resident a la masia d’Els Corrals de Segur, i la senyora Carme Bartrolí de Cal Boladeras de Sant Pere del Vim.

Amb l’espectacle “Llum i color” del grup de playback de l’Associació de la Gent Gran d’Igualada es va posar punt i final a la diada d’enguany.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 10:13